υπηρεσίες

Massage Sessions  Ολιστική μάλαξη
Ολιστική μάλαξη

Η ολιστική μάλαξη περιλαμβάνει συνδυασμό από τεχνικές μάλαξης που απευθύνονται σε ολόκληρο το σώμα, προσεγγίζοντας το σαν μια ολότητα και
όχι τμηματικά. Με βάση τη σουηδική μάλαξη, ίσως το πιο διαδεδομένο είδος μασάζ, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη τεχνική χειρομάλαξης.
Η μάλαξη είναι μια από τις παλαιότερες αλλά και τις πιο αποτελεσματικές θεραπευτικές παρεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα. Οι αρχαίοι πολιτισμοί
χρησιμοποιούσαν την μάλαξη συστηματικά για θεραπευτικούς σκοπούς.

Massage Sessions Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ
Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ (nuad thai στην ταϊλανδική γλώσσα) είναι μια παραδοσιακή μορφή μασάζ, η οποία προέρχεται από την Ταϊλάνδη. Προέκυψε από έναν συνδυασμό επιρροών από την Ινδία, τη Κίνα και παραδόσεις της Ταϊλάνδης. Ουσιαστικά αποτελεί συνδυασμό τεχνικών ολιστικής ρεφλεξολογίας και γιόγκα.
Συνδυάζει τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές της γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων όπου ο θεραπευτής χρησιμοποιεί διάφορα μέλη του σώματός του.

Massage Sessions Ρεφλεξολογία
Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών. Επειδή στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Massage Sessions Rejuvance
Rejuvance

Το Rejuvance είναι ένα ολιστικό lifting προσώπου. Πρόκειται για μία τεχνική μασάζ αναδόμησης και αναζωογόνησης του προσώπου. Βασίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού και των μυών, καθώς και ειδικές απαλές μαλάξεις, που εφαρμόζονται κυρίως με τις άκρες των δακτύλων στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων.

Massage Sessions Shirodhara
Shirodhara

Tελετουργία Shirodhara βαθιά διαλογιστική και χαλαρωτική κατάσταση. Είναι μια θεραπεία που έχει τις ρίζες της στην Αγιουρβέδα, την παραδοσιακή ινδική ιατρική και περιλαμβάνει ροή ειδικού ελαίου πάνω στο μέτωπο. Το όνομα προέρχεται από την σανσκριτική λέξη Shiro (κεφαλή) και dhara (ροή). Εκτός από μέθοδος αναζωογόνησης και χαλάρωσης, χρησιμοποιείται για ποικίλες καταστάσεις (πονοκεφάλους, αϋπνία, απώλεια μνήμης, δερματικές παθήσεις κ.α.) και αποτελεί βασική ιατρική τεχνική, η οποία εφαρμόζεται σε κλινικές και νοσοκομεία των χωρών όπου το αγιουρβεδικό σύστημα είναι αναπτυγμένο και οργανωμένο.